12:30

IF Hellton F02

Referat: IFK Hammarö Blå - IF Hellton F02

Då var det dags för match 14 denna veckan och vi var sega. Vi talade dock om att nu skall vi kräma ur det sista ur kropparna och ta renavsch på Hellton 02 som vi förlorade mot senast.

Vi startar kanonbra och var i ledning hela första halvlek. Emilia gick som m6 och gjorde en mycket fin insats, sammarbetet mellan Emilia och Sofia var fantastiskt.
I andra tappar vi lite och Hellton börjar knapra sig ikapp, vi gör faktiskt bara ett mål framåt första 10. Som tur var så gjorde Keina en kanoninsats i mål. vid 20 minuter stod det 17-17 och Hellton tar Time-out.
Efter Timeouten startar Keina med att rädda ett viktigt skott från Helltons H9, sedan plockar Nina fram tjurskallen och trycker in 2 snabba. Efter det kändes det säkert men Keina stängde för säkerhets igen målet helt sista 5 och Ingrid tryckte in sista skottet bakom en mycket duktig Helltonmålvakt.